facebook

Угорщина та Португалія видали найбільш результативний матч Євро-2016

Найбільш наразі результативний матч Євро-2016 відбувся у заключному етапі групи F між збірними Угорщини та Португалії, який завершився рахунком 3:3.

1395598

Суперники влаштували справжню перестрілку на полі. Першими забили угорці, відкривши рахунок на 19 хв зустрічі. Португальці зусиллями Нані зуміли зрівняти вже під завісу першого тайму – 1:1.

Однак після перерви угорці знову відзначилися – на 47 хв зустрічі забив Балаж Джуджак. На що збірна Португалії відповіла ударом Кріштіану Роналду на 50 хв матчу – 2:2.

Через п’ять хвилин Джуджак знову вивів свою команду вперед, однак вже на 62 хв зустрічі дублем відзначився Кріштіану Роналду – 3:3.

До слова, у цьому матчі Кріштану Роналду встановив два рекорди: португальський футболіст став першим гравцем в історії, який забивав на чотирьох чемпіонатах Європи, а також рекордсменом за кількістю матчів на Євро.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У паралельному матчі збірна Ісландії обіграла Австрію з рахунком 2:1.

Таким чином, збірна Угорщини вийшла у плей-офф Євро-2016 з першого місця (5 очок), Ісландія – з другого (5 очок) і збірна Португалії лише з третього (3 очки). Австрійська команда, у свою чергу, вилітає з турніру, маючи в активі лише один турнірний пункт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...