facebook

Дражнили за зріст і тіло: перша українка на Victoria’s Secret розповіла про особисту драму

У школі Дарина Хлистун терпіла глузування однокласників, які дражнили її за високий зріст і худе тіло. Шкільне кохання завершилася драмою саме через фігуру. Сьогодні ж перша українка серед ангелів бренду Victoria’s Secret як і раніше відчуває на собі агресію хейтерів.

21-річна мешканка Синельникове Дарина Хлистун незабаром візьме участь у масштабному шоу, показі моделей Victoria’s Secret, де вийде на подіум зі світовими зірками.

Представники знаменитого бренду розшукали ще юну модель просто в соцмережах і, переглянувши фото дівчини, запропонувала роботу. Сьогодні Дарина зізнається, що спершу не повірила у такий поворот долі.

“Це не моє, та яка я модель? Думки, думки. Все, я не поїду – пішла і віддала квиток за дві години”, – згадала вона. І все ж з часом Дарина зважилася, модельне життя поглинуло її цілком і далі почалися тренування, які не припиняла ні на день.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Журналістам Дарина зізналася, що аж ніяк не вважала своє тіло, яке в підлітковому віці було об’єктом глузувань, привабливим. Однолітки дражнили її за високий зріст, щупле тіло, до того ж саме через зовнішність розбитим серцем завершилася її перше кохання.

“Хлопець був, який мені подобався. Він дуже любив пухленьких. Я заради нього намагалася відкормитися, але не виходило ніяк”, – зізналася Дарина.

За останні кілька років українка зуміла виступити на тижнях моди в Нью-Йорку, Мілані та Парижі, Дарина відкриває покази відомих дизайнерських будинків і регулярно з’являється на сторінках глянцю.

У свою чергу, Хейтер не дрімають. Останньою їх витівкою став злом сторінки Дарини в соцмережах, звідки були вилучені всі її фотографії і відео, в тому числі і перші знімки її успішних поїздок за кордон.

Мати дівчини пишається дочкою і стверджує, що не дивлячись ні на що, Дарина залишається собою.

“Була така гордість за доньку, що вона в свої 20 років купила квартиру, купила машину в цьому році, маму звільнила з роботи. Не схопила цю зіркову хворобу, не наділа корону”, – відзначає вона.

Сьогодні Дарина активно готується до показу, який пройде в жовтні 2017 року Шанхаї (Китай).

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...