facebook

У столиці дівчина, спровокувавши ДТП, сказилася і накинулася на водія з інвалідністю

Ситуація, що сталася в українській столиці, шокує: дівчина, спровокувавши ДТП, сказилася і накинулася на водія з інвалідністю, побивши його, передає Корупція.Інфо.

Моторошну історію на своїй сторінці в Facebook розповів журналіст Олексій Краснощоков. Його знайомого звуть Рамі Абу-Харуб і у нього перша група інвалідності, але це не заважає йому бути першокласним водієм і викладати в автошколі.

“Їхав він якось по двосмуговій дорозі в лівому ряду і тут ззаду в нього врізалася дівчина. Винуватиця вийшла з автомобіля з геніальним питанням: “А як ви тут опиниииилииись?” Дійсно, автомобіль на проїжджій частині – маразм якийсь. Справа в тому, що вона вирішила їхати зі значним порушенням швидкості і тому під час обгону просто не встигла зупинитися”, – пише журналіст і додає, що неадекватна дівчина накинулася на Рамі з кулаками і криками, що таким людям краще взагалі не існувати.

Краснощоков зазначив, що хлопець подав до суду не тільки за фактом аварії, але і за образу честі та гідності. “Якби за кермом був я, то протокол за нанесення легких тілесних був би на мені, тому тобі дуже пощастило, Алло”, – підкреслив журналіст.

Користувачів мережі ця ситуація просто розлютила:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...