facebook

Постраждали поліцейські і прикордонники: в прикордонній службі розповіли, що сталося в ПП “Шегині”

У відомстві зазначили, що в ПП “Шегині” відбулося масове незаконне перетинання кордону України.

Державна прикордонна служба заявляє про прорив у пункті пропуску через державний кордон України “Шегині” та масове незаконне порушення державного кордону.
“Близько 20.00 група агресивно налаштованих осіб з боку в’їзного шлагбаума в пункті пропуску” Шегині “влаштувала бійку з представниками Національної поліції і прикордонної служби, увірвалася в пункт пропуску, порушила державний кордон України і сприяла незаконному порушенню державного кордону групою осіб, серед яких були в т. ч. і народні депутати України “, – йдеться в оприлюдненій у неділю ввечері заяві прес-служби українського прикордонного відомства.

При цьому в Держприкордонслужбі повідомили, що під час інциденту кілька бійців Національної поліції і прикордонної служби отримали тілесні ушкодження.
Раніше повідомлялося, що прихильники лідера партії “Рух нових сил”, екс-голови Одеської ОДА Михайла Саакашвілі прорвали оточення українських силовиків на пункті пропуску через українсько-польський державний кордон “Шегині” та провели політика на територію України.
Нагадаємо, в кінці липня Міхеїла Саакашвілі позбавили українського громадянства через надання недостовірної інформації в заяві на отримання громадянства.
Сам колишній глава Одеської ОДА заперечує будь-які порушення і пообіцяв оскаржити рішення про позбавлення його українського паспорта.
На початку вересня Україна отримала від Грузії запит на арешт і видачу Саакашвілі. У Грузії екс-президенту цієї країни загрожує до 11 років в’язниці за чотирма кримінальними справами. Його підозрюють у причетності до вбивства, рейдерства та розтрати державних коштів. У свою чергу грузинський екс-президент вважає кримінальні справи сфабрикованими з метою організації політичних переслідувань.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...