facebook

У Шотландії помер найбільш татуйований у світі пенсіонер

У Шотландії помер Том Леппард, визнаний найбільш татуйованим у світі пенсіонером.

original-1466707135

Леппард помер в будинку для літніх людей в шотландському місті Інвернесс. Чоловік став відомим через малюнок, що нагадує забарвлення леопарда, який був нанесений майже на все його тіло, повідомляє Lenta.ru.

Житель Шотландії витратив приблизно 5,5 тисячі фунтів стерлінгів (близько 7,8 тисячі доларів) на татуювання. За його словами, він ніколи не шкодував про них, адже вони також приносили йому дохід. Леппард виступав на виставках і різних заходах.

Найбільш татуйованим пенсіонером в світі його визнали в березні 2016 року. Хто став рекордсменом після смерті шотландця, не повідомляється.

Відомо, що в минулому чоловік також був найбільш татуйованою в світі людиною. За інформацією Книги рекордів Гіннесса, тепер рекордсменом є житель Австралії Лаки Річ. Чоловік витратив понад тисячу годин на нанесення малюнків на своє тіло.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У березні 2016 року в Великобританії Джек Рейнолдс в ефірі телевізійного шоу Good Morning Britain випив віскі і сказав, що збирається зробити татуювання. 104-річний британець потрапив в Книгу рекордів Гіннесса як найстаріша людина в світі, яка зробила наколку.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...