facebook

“Страх втілений в життя”: Нижня білизна для українських жінок-військовослужбовців обурила Мережу. Це знущання?

Представлені в мережі фото дослідних зразків білизни для жінок-службовців Збройних сил України викликали бурхливі обговорення в соціальних мережах, передає Корупція.Інфо.

 

Відповідні знімки з’явилися на сторінці в Facebook Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних Сил України.

“Сподіваюся, поки у мене не закінчиться контракт, цей страх не втілять в життя жінок-військовослужбовців”, – написала у своєму Facebook прикордонник Світлана Ліліана.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У виготовлених виробах ми не дивилися на тканину і колір, це все ж дослідний зразок. На якому відпрацьовується ергономіка, посадка виробу по фігурі, зручність проведення операцій в різних положеннях під час виконання завдань у польових умовах і при повсякденній діяльності в пунктах постійної дислокації”, – сказано в повідомленні.

Зразки тут же були піддані різкій критиці з боку користувачів соцмережі.

“Наявність широкої окантовки (рубець\шов) у районі пахв може натерти тіло (шкіру) до болячок, яка б тканина не була. Необхідно пройму робити більшу, та й не зрозуміло, як знизу груди будуть триматися”, – зазначив один із коментаторів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...