facebook

Доба в АТО: бойовики обстріляли Піски з артустановок

Протягом минулої доби, 24 червня, бойовики здійснили 61 обстріл позицій Збройних сил України, зосередивши вогонь на Маріупольському та Донецькому напрямках, повідомили в прес-центрі Адміністрації президента з питань АТО.

4_main_ukr

На Маріупольському напрямку терористи 28 разів обстріляли позиції ЗСУ. Тут під вогонь потрапили Мар’їнка, Широкине, Лебединське та Старогнатівка, де представники незаконних збройних формувань застосували стрілецьку зброю та гранатомети. Крім того, під обстріли потрапили околиці Красногорівки, Тарамчука, Талаківки, Водяного, та Чермалика. Тут терористи застосували міномети різних калібрів.

На Донецькому напрямку зафіксовано 24 обстріли зі сторони терористів, зазначили у відомстві. Поруч із Верхньоторецьким та Луганським та Опитним НЗФ застосував стрілецьку зброю, кулемети великого калібру та гранатомети і міномети 82 мм поблизу Зайцевого та Майорська.

Бойовики обстріляли укріплення української армії в районі села Піски, де застосували 122 мм артилерійські установки.

В прес-центрі повідомили, що 24 червня бойовики обстріляли Авдіївку та шахту Бутівку з підконтрольних їм населених пунктів Ясинувата та Мінеральне. Терористи декілька разів за добу застосували озброєння БМП, гранатометів та мінометів різних калібрів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На Луганському напрямку зафіксовано дев’ять випадків порушення режиму тиші зі сторони НЗФ. В Луганській області супротивник вів неприцільні обстріли зі стрілецької зброї, кулеметів та автоматичних гранатометів  в районі Попасної, Новозванівки на Новоолександрівки. Згодом бойовики застосували міномети.

В штабі зазначили, що характер обстрілів бойовиків свідчить про намагання спровокувати ЗСУ на вогонь у відповідь.

Варто зазначити, що за попередніми даними прес-центру ЗСУ відповіли на збройні провокації терористів в Донбасі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...