facebook

“Розглядати як певну відповідь на критику Генштабу”: В міністерстві оборони готуються до звільнень

Військове керівництво Міноборони і Генштабу в очікуванні масових пертурбацій, передає Корупція.Інфо

Про це заявила волонтер Діана Макарова, посилаючись на свої джерела

За її словами, у високих кабінетах зараз «вирують хвилі». Причому військові керівники почали «підштовхувати інших». А пояснюють все вибухами у Калинівці і скандалом з генералом Павловським, затриманим НАБУ.

Керівництво Міноборони та Генштабу вже переконане, що на їх місця готують «молодих» і «злих», додала волонтер.

З думкою Макарової згоден і журналіст Роман Бочкала, який підтвердив, що у військовому відомстві справді розходяться «хвилі».

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Чи варто пов’язувати справу Павловського і розглядати як певну відповідь на критику Генштабу, яка лунала після вибухів у Калинівці? Не думаю, що їх можна було так використати, бо НАБУ поки єдиний орган, який знаходиться над політикою», – додав Бочкала.

Нагадаємо, в Калинівці, що за 20 км від Вінниці, сталася масштабна пожежа на складах боєприпасів, що спричинила вибухи. Радник міністра внітрішніх справ Зорян Шкіряк назвав вибухи, що сталися на військових складах у Калинівці Вінницької області, ворожою російською диверсією, здійсненою за прямим наказом Путіна.

Військовий експерт Олег Жданов звернув увагу на те, що пожежа і вибухи в Калинівці схожі на ті, які раніше сталися в Балаклії. Тому заявив, що за цією трагедією може стояти банальна недбалість військових.

Як відомо, в Росії на Муженка і Полторака завели кримінальні справи

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...