facebook

Юлія Тимошенко подала на журналістів до суду

Народна депутатка Юлія Тимошенко подала до суду на журналістів за розслідування, в якому йдеться про зв’язок її родини з мережею ломбардів.

Про це повідомляє “Громадське” з посиланням на «Українську Правду».

Вони заявила, що подала позов до суду з вимогою спростувати інформацію про зв’язок її сім’ї з ломбардами.

«Ніколи в житті ні я, ні моя сім’я, ні будь-хто інший не мали відношення до будь-яких ломбардів. Я прошу спростувати це в прямому ефірі», — сказала Тимошенко.

У розслідуванні програми «Наші гроші» йшлося, що родина Тимошенко отримала 2,4 мільйона гривень доходу від кіпрської компанії Diafox Consulting Limited, яка володіє мережею ломбардів «Дешева готівка».

Також у матеріалах журналісти повідомляли, що головний офіс ломбарду розташований за адресою вул. Героїв Севастополя 48, оф. 207 у Києві. У тій же будівлі, де і офіс обласного відділення «Батьківщини». Голова Костянтин Бондарєв заявив, що офіс партії не має ніякого відношення до ломбардів.

Журналісти програми у свою чергу вимагають у Бондарєва вибачень за те, що він назвав журналістку Мар’яну Мотрунич пpocтитуткою. Якщо Бондарєв та представники партії не вибачаться, журналісти програми обіцяють подати до суду.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...