facebook

“Війну почала Україна”: У столичному виші спалахнув скандал на всю країну

Стався конфлікт через проросійські висловлювання

В одному із вищих навчальних закладів Києва стався скандал, який вже розлетівся всією Україною.

А трапилося це через проросійські висловлювання одного з викладачів. Про даний випадок розповіла студентка цього вишу на своїй сторінці у Facebook

Як відзначається, скандал стався в Міжрегіональній академії управління персоналом. Там, зі слів студентки Поліни Кравченко, викладач відкрито висловлює свою симпатію сусідній країні.

“Ця людина, Колпаков Віктор Михайлович, півтори години своєї лекції просто поливала брудом Україну. Цей “учитель” вкладає в голови студентів, що війну почала Україна, що мови нашої і так немає, вона нам не потрібна в Європі, що ми єдина країна у світі, де… (а далі великий список негативу), що нам треба повернути союз із Росією, адже це сильна держава з хорошими зарплатами, а у нас нація без мозку і т. д., що козаки (на відміну від більшовиків) були звичайними бандитами і злодіями, а в Севастополі нарешті настало нормальне життя після анексії Криму”, – описала вона висловлювання викладача.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У підсумку дівчина зробила зауваження Колпакову, на що він відповів грубістю.

“Після цього професор просто зірвався. Я не маю бажання тут писати все, що я від нього почула… Він кричав: “Я військовий, я полковник, я наказую тобі – пішла геть!” Але я відповіла, що нікуди не піду з аудиторії”, – сказала дівчина.

Наразі, як йдеться в дописі, триває розслідування, а викладача вже усунуто.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...