facebook

У Києві чоловік намагався втопити матір в туалеті

Захищаючись, жінка порізала сина ножем і сама викликала “швидку” для свого сина.

У Києві стався кривавий конфлікт між матір’ю і сином.

Як повідомили в ГУ НП в Києві, коли почалася сварка, родичі перебували в стані сп’яніння, а потім почали битися. В результаті жінка кілька разів вдарила сина ножем в живіт.

Подія сталася на Голосіївському проспекті. Поліцейські отримали повідомлення від лікарів про те, що в квартирі вони виявили 27-річного киянина з ножовими пораненнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Чоловіка госпіталізували.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Правоохоронці з’ясували, що між 49-річною жінкою та її сином, які перебували в стані алкогольного сп’яніння, виник словесний конфлікт. У розпал сварки 27-річний чоловік почав бити матір, яка готувала їжу, заштовхав жінку до туалету і почав її топити. Жінка, намагаючись врятуватися, завдала синові два ножових поранення в живіт. Після цього киянка відразу викликала “швидку”.

За цим фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони або у разі перевищення заходів, необхідних для затримання злочинця) Кримінального кодексу України.

Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини інциденту. Жінку правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи для визначення ступеня тяжкості травм.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...