facebook

Стало відомо, чому Потап і Настя не будуть виступати разом

Днями дует “Потап і Настя” шoкувaв фанів новиною про паузу у творчості. Потім Потап представив свій сольний проект, а нині його колега – Настя Каменських – оголосила про новий етап кар’єри, пише “ТСН“.

При цьому вона буде виступати під псевдонімом NK. Глядачі побачать нову Настю – NK постане перед шанувальниками в абсолютно іншому творчому амплуа, яке повністю відображає принципи співачки: дивитися в майбутнє, бути на хвилі сучасних тенденцій, задавати ритм, підриває танцполи шаленою енергетикою та дарувати музику, яка не знає кордонів.

Відправною точкою власного сольного проекту Насті стане сингл “#этомояночь”, записаний у стилі Future Pop, який розкриє новий образ Насті – веселої, відкритої, енергійної і сучасної дівчини.

“Я дійсно люблю ніч, і невипадково моя перша сольна пісня отримала саме таку назву. “#этомояночь” – довгоочікуваний час доби, у якому відкривається вся суть жіночого єcтва. Ніч – час таємниць і початку чогось нового. Ось і я починаю свою нову главу в творчості”, – зізнається сама Настя.

У новому кліпі, який зняв відомий кліпмейкер Алан Бадоєв, NK постане перед глядачами в образі кубинської красуні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Мені завжди приписували якесь закордонне коріння, враховуючи мою зовнішність. Я й сама відчуваю себе дівчиною-космополітом. Адже я народилася в Україні, зростала в Італії, тривалий час жила і виступала в Штатах, відвідала практично весь світ з гастролями. І в кожній країні, в кожному менталітеті я знаходила щось цікаве і вбирала це у себе. Тепер, маючи такий колосальний творчий і життєвий досвід, я запускаю NK – музику, яка не має кордонів”, – додала співачка.

Нагадаємо, свій сольний трек Настя Каменських, вона ж NK, обіцяє представити другого листопада.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...