facebook

“Я не кpисa і не сyкa”: українська співачка нагадала Могилевській про зв’язок із Януковичем (фото, відео)

Танці – теж політика, в якій перемагають ті, хто відчуває себе комфортно при будь-якій владі.

 

Так українська співачка Анжеліка Рудницька на особистій сторінці в Facebook прокоментувала перемогу Наталії Могилевської у шоу “Танці з зірками”, нагадавши “новій легенді” проекту про підтримку втікача екс-президента України Віктора Януковича.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Танці – це теж політика. І в ній перемагають не глибокі і принципові, а ті, кому вдається при будь-якій владі виривати для себе якісь преференції. При всій повазі до працездатності та цілеспрямованості – ніяк не можу позбутися картинки перед очима, нова “легенда” танців танцює з овочем-втікачем, який обікрав країну. П. С. Нічого особистого”, – написала Рудницька, очевидно, згадуючи танець Могилевської зі скандальним політиком в роки його участі в президентській гонці.

Підписники Рудницької підтримали її в коментарях, вказавши на “явну домовленість із продюсерами шоу”, а також розкритикували співачку за пісню у фіналі шоу російською мовою.

“100% склалося враження: шоу зроблено не заради перемоги кращих, а для повернення Могилевської”, – написали в одному з коментарів.

Нагадаємо, за роки своєї кар’єри Наталя Могилевська дійсно неодноразово мала зв’язок з політиками. У 1999 році співачка підтримала Леоніда Кучму, у 2004 році Віктора Януковича, ще через шість років – Юлію Тимошенко.

Тоді ж, у 2004 році, на телеекрани вийшло скандальне відео, в якому Наталя Могилевська заявила, що нібито щиро підтримує Януковича в президентських перегонах.

Однак пізніше український продюсер Ігор Кондратюк, який у ці ж роки продюсував на “Інтері” шоу “Шанс” зізнався в інтерв’ю Каті Осадчій, що зірок, включаючи Могилевську та Кузьму Скрябіна, нібито змушували виступати в підтримку скандального кандидата.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...