facebook

“Поки я не була сліпа, то була потрібна дітям – варила, прибирала, полола”,- в Мукачево вивезли на смітник бабусю (Відео)

64-річну багатодітну Єву Кунак із Мукачево знайшли під сміттєвими баками на міському ринку місцеві двірники та викликали поліцію, передає Корупція.Інфо

Виявилося, до цього вона мешкала зі своєю 37-річною дочкою Наталією, її чоловіком та сімома онуками, йдеться у програмі «Стосується кожного», яка виходить на телеканалі «Інтер».

Після того, як Єва Михайлівна захворіла і осліпла, в багатодітній родині почалися конфлікти. Одного разу зять посадив тещу в машину і вивіз на звалище. Це було у грудні, серед зими.

Вижити жінці допомогли працівники місцевого управління соцзахисту – відновили зір та виділили кімнату у гуртожитку. Однак за весь час, відколи пенсіонерка живе на новому місці, діти (а їх у неї було п’ятеро) жодного разу не поцікавилися її долею.

– Поки я не була спіла, то була потрібна дітям – варила, прибирала, полола, а коли осліпла, то викинули як непотріб, – говорить Єва Кунак. – На смітнику підгодовували місцеві роми, чай приносили. Але я постійно плакала, мені було боляче.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...