facebook

20 партнерів за п’ять днів: 14-річну дівчину “накачували” наркотиками і використовували як секс-рабиню

Троє жителів англійського міста Ковентрі протягом п’яти днів тримали 14-річну дівчинку в полоні і використовували її як секс-рабиню, накачуючи дитину наркотиками.

Як повідомляє Лайф.ру, за цей час чоловіки змусили її зайнятися сексом приблизно з 20 чоловіками.

Після того як Джейк Кернс, Брендон Шарплс і Джек Макінеллі накачали дівчинку наркотичними речовинами, один із злочинців зробив із нею відверті фотографії, які розмістив на сайті для ескорту. Причому чоловіки збрехали про вік потерпілої, написавши, що їй вже є 18 років.

Обличчя підлітка не було видно на знімках, але впізнати її вдалося по ланцюжку на шиї. Після чого поліція прибула в будинок друзів, де і була знайдена дівчинка в одній нижній білизні. Медекспертиза показала, що на ковдрі, яка знаходилась у її кімнаті, було п’ять різних ДНК. Одне із них належало Кернсу. Суд присяжних визнав усіх трьох осіб винними, тепер вони чекають вироку.

“Ці троє чоловіків були залучені в шокуючу експлуатацію дівчинки – вони скористалися її наркотичною залежністю і примусили займатися сексом із незнайомими людьми”, – повідомляла суддя, що веде процес.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...