facebook

Звалилося з неба? Стало відомо, як розбагатіла мама відомого львівського чиновника

У січні 2017 року мати глави Державного бюро розслідувань Романа Труби зареєструвала право власності на 300-метровий будинок в смт Рудне поблизу Львова, передає Корупція.Інфо

Про це свідчить витяг з Державного реєстру прав на нерухоме майно.

Так, Ольга Труба на підставі державного акта про право власності зареєструвала на себе ділянку 0,09 га під цим будинком. Також, згідно з випискою з держкадастру, Ольга Труба реєструвала на себе ще одну ділянку 0,0135 га поруч.

У 2011 році на Ольгу Трубу на підставі свідоцтва про права власності реєструвався ще один будинок в цьому ж селищі на вулиці Івана Павла II (раніше називалася Дитяча).

Ще в липні 2017 року мати глави ГБР на підставі договору довічного утримання зареєструвала на себе 24-метрову квартиру у Львові на вул. Станція Личаків. Цей будинок – колишня залізнична станція, зараз використовується як житловий.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сім’я Труб раніше реєструвалася в сусідній 17-метровій квартирі цього будинку. І тепер Труби мають щонайменше половини колишньої залізничної станції.

Ольга Труба, за даними видання, працювала в підрозділі громадського харчування Львівського науково-дослідного радіотехнічного інституту. Бізнесу не має, як і її чоловік Роман Труба. У 2011 році Ольга Труба зареєструвала на себе товарний знак на львівський ресторан “У лисого Мацька”.

Крім того, родичі Романа Труби володіють львівським рестораном “Манускрипт”. Батько глави ГБР працював на дистанції колії “Підзамче” Львівської залізниці.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...