facebook

Зайцева не винна – винна автошкола, яка погано навчила її кермувати: нова шокуюча заява

Поліція вирішує питання про порушення окремого провадження щодо автошколи, де навчалася водій Lexus Олена Зайцева, яку вважають основою підозрюваною у справі про смертельне ДТП у центрі Харкова.
Про це повідомив начальник відділу слідчого управління Олександр Умніков, передає прес-служба поліції Харківської області:

«Вирішується питання щодо виділення матеріалів в окреме провадження стосовно діяльності автошколи, де проходила навчання водій автомобіля “Lexus”».

Раніше повідомлялося, що в межах розслідування справи про смертельну ДТП на вулиці Сумській у Харкові правоохоронці встановили ще одного учасника аварії.

Нагадаємо, 18 жовтня на вулиці Сумській в центрі Харкова позашляховик Lexus після зіткнення з Volkswagen відкинуло в натовп пішоходів, внаслідок чого загинули шестеро осіб, ще п’ятеро отримали травми.

На місці ДТП затримали 20-річну Олену Зайцеву, яка перебувала за кермом Lexus. За попередніми даними, вона проїхала на заборонний сигнал світлофора.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За кермом Volkswagen був Геннадій Дронов.

20 жовтня Київський районний суд Харкова заарештував Олену Зайцеву на два місяці без права внесення застави.

8 листопада Київський районний суд Харкова заарештував на два місяці Геннадія Дронова. Спочатку він проходив у справі як свідок, але пізніше суд відмовився визнавати його потерпілим, а потім перекваліфікував на підозрюваного.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...