facebook

На одному з українських полігонів бронетягач на смерть задавив військового

Водій бойової машини не зміг пересвідчитися у відсутності людей під час буксування

В Україні на одному з загальновійськових полігонів бронетягач під час буксування наїхав на військовослужбовця, внаслідок чого той загинув. Про це повідомила пресслужба Оперативного командування “Північ” у Фейсбук.

Зазначається, що водій бойової машини не зміг пересвідчитися у відсутності людей перед нею і почав рух, що спричинило тяжке травмування військовослужбовця та його смерть. Унаслідок цього загинув сумчанин, старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження. Його дружина, з якою вони служили в одній бригаді, залишилася самотньою.

Як повідомляють у пресслужбі, лише два тижні тому у всіх військових частинах оперативного командування “Північ” відбулися навчання з техніки безпеки і детальні інструктажі особового складу.

Наразі командувач “Півночі” призначив розслідування трагічного випадку. За попередніми даними, мало місце порушення заходів безпеки через необережність.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, нещодавно на Донбасі поблизу Гнутового незаконні збройні формування вели вогонь у бік українських позицій з мінометів. Тоді ж у районі було зафіксовано роботу снайпера, а внаслідок обстрілів загинув український військовослужбовець.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...