facebook

Юрій Бойко: Влада позбавила людей пільг, а тепер обманює і з компенсаціями

Влада відібрала у людей пільги на оплату електроенергії, а замість цього дала компенсації, але далеко не всім і тільки на кілька місяців. Про це заявив Співголова “Опозиційної платформи – За життя” Юрій Бойко, передає пресслужба політсили.

“На засіданні в середу Кабмін Шмигаля прийняв рішення встановити компенсації за використану електроенергію для окремих категорій громадян, але при цьому зі списку одержувачів випали користувачі електроплит – а це більшість домогосподарств у великих містах. Їм доведеться платити без пільгового тарифу”, – зазначив Співголова ОПЗЖ.

Але найголовніше, наголосив Юрій Бойко, що це рішення тимчасове і діє тільки до кінця цього опалювального сезону. “Як будуть далі жити люди, як платити за газ, світло і тепло – нинішній Кабмін не хвилює”, – підкреслив політик.

Співголова фракції опозиціонерів вважає, що уряд, який обманює людей, не має права далі залишатися при владі.

“Рейтинги Зе-влади вже обвалилися, довіри до неї у людей немає. Йдіть у відставку. Припиніть провокувати людей черговими обманами. Підіть і звільніть місце тим, хто може змінити цей згубний курс і буде проводити політику в інтересах українців, а не зовнішніх кредиторів”, – резюмував Юрій Бойко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Довідково. В Україні нещодавно скасували пільговий тариф на перші 100 кВт⋅год (90 коп. за кВт⋅год), і тепер всі користувачі електроенергії платять 1,68 грн з першого кіловата.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...