facebook

“У Олени були проблеми з головою”: Стало відомо як виглядає мати, яка вбила 12-річну доньку з Кропивницького

Стало відомо, що судове засідання щодо матері, яка вбила свою доньку, проходить в закритому режимі у приміщенні Кіровського районного суду

Так, суддя Олексій Галаган, взявши до уваги клопотання сторони обвинувачення, підтримав рішення про засідання щодо обрання запобіжного заходу для Олени Добродій, яка підозрюється у вбивстві своєї дочки, у закритому режимі.

Як стало відомо, Олена Добродій, яка підозрюється у вбивстві 12-річної дочки Каті, перебувала на обліку в психоневрологічному диспансері.

“У Олени були проблеми з головним мозком, через що вона отримала другу групу інвалідності. Її довго обстежували, так як не могли поставити діагноз, потім протягом півроку вона лікувалася”, – розповіли лікарі.

Нагадаємо, з’явилися жахливі подробиці вбивства 12-річної дівчинки, яка зникла декілька днів тому в Кропивницького. Як повідомив заступник голови Нацполіціі України В’ячеслав Аброськін,, після ретельних пошуків, дівчинка була знайдена мертвою в 5 км від будинку з численними пораненнями. Уже ввечері на підставі зібраних доказів за підозрою в скоєнні вбивства було затримано матір вбитої дівчинки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...