Categories: Події

“Хто вирішив, що вони зрадниці? І так на цю Росію скільки бруду ллється”: дружина ветерана АТО зробила скандал в школі через Повалій і Лорак

У гімназії військового містечка Озерне під Житомиром розгорівся скандал. Під час батьківських зборів дружина командира гарнізону звинуватила вчительку музики в тому, що вона нав’язує дітям смаки і оббрехала українських співачок Ані Лорак і Таїсію Повалій. Про це в блозі на сайті «Обозреватель» пише Вікторія Довгань, передає Корупція.Інфо

За словами жінки, до неї звернулася мама, яка і розповіла про скандал на зборах батьків учнів 6 класу.

«Вчительці музики, яка, виступаючи перед батьками шестикласників, попросила їх з дитинства привчати дітей до якісної музики і задала питання, як часто вони знаходять час, щоб культурно просвіщати своїх чад, за це влаштували мало не публічне судилище», – зазначає вона.

Після цього, за словами Довгань, почався скандал. Батьки заявили, що вчитель змушує школярів слухати нецікаву їм музику. При цьому, за словами жінки, самі батьки теж не вникають в музичне виховання дітей, оскільки «заробляють гроші».

Одна з мам, яка виявилася дружиною ветерана АТО, командира гарнізону, навіть заступилася за зірок російської поп-сцени і звинуватила педагогів в тому, що нібито раніше вони забороняли її дитині розмовляти на перервах російською мовою.

«А скажіть, чому ви в минулому році, давши дітям завдання намалювати плакати з українськими виконавцями, вбили їм в голову, що Ані Лорак і Таїсія Повалій – це зрадники? Хто вирішив, що вони зрадники? І так на цю Росію скільки бруду з телевізора ллється, а діти все це вбирають», – сказала жінка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Примітно, що в містечку, де стався скандал, багато військовослужбовців є учасниками АТО і побували в багатьох гарячих точках.

«У всій цій ситуації найстрашніше – не музичні переваги або локальні мовні перипетії, які з недавніх пір стали загальнодержавним трендом. Турбує зовсім інше: яким виросте наступне покоління нашої держави з такими настроями нинішнього, яке не хоче сприймати нічого свого, нічого хорошого, ніякого досвіду і шукає ворогів не там, де слід було б насамперед. Через 20 років готуємося до нової війни? Або продовжиться розпочата нині? »- підсумовує журналіст.

У зв’язку зі скандалом, житомирська активістка Ірина Коцюба написала звернення до СБУ та військової прокуратури з проханням звернути увагу на інцидент.

annashchesna

Recent Posts

“Потужний снігопад суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом”: де буде мороз у -8 градусів, дощ і гроза?

Синоптики повідомляють українців про те, де варто очікувати погіршення погоди прямо на Великдень. За всю…

52 хв. ago

Терміново! Жiнкам цих 17 пpофесій потpібно з’явитися дo ТЦК для поcтановки на oблік і онoвлення даних. Список професій

Вже цього місяця, 18 травня, набуде чинності новий закон про мобілізацію. Вже цього місяця, 18…

2 години ago

“Насувається жорстке посилення мобілізації, є повний список категорій чоловіків зі збереженою відстрочкою”: ТЦК і повістки

Новий закон про мобілізацію в Україні набуде чинності вже 18 травня 2024 року. Цей документ…

3 години ago

Діставайте шапки та куртки: синоптик Діденко попередила про різке похолодання на завтра

Погода зіпсується! За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 3 травня, зниження температури повітря.…

4 години ago

Українців попередили про магнітну бурю у найближчі дві доби

Прогноз сонячної та геомагнітної активності на 2-4 травня 2024 року опублікував Центр прогнозування космічної погоди…

5 години ago

Страшна трагедія шокувала усю країну: чоловік вистрелив у дитину та жінку, а після скоїв самогубство

На Житомирщині чоовік застрелив 7-річну дитину, дружину та себе у будинку на Житомирщині. Про це…

14 години ago