facebook

“Він готовий піти на все”: Після штурму Жовтневого палацу, народний депутат звинуватив Саакашвілі у “вбивстві”

Дії екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі і його прихильників вбивають віру громадян в справедливу сутність вуличного протесту.


Про це в ефірі ObozTV заявив народний депутат Борислав Береза, передає Корупція.Інфо.

“Метод Саакашвілі – це мета виправдовує засоби. Влада, якщо вона в Україні ще існує, повинна чітко себе позиціонувати як влада. Справа в тому, що вуличний протест- це крайня форма протесту. А Саакашвілі довів його до абсурду. Те, що він робить зараз, реально вбиває віру людей в вуличний протест”, – підкреслив він.

На підтвердження своїх слів, політик навів приклад ситуації навколо спроб захопити Жовтневий палац.

“Зробити штаб в Жовтневому палаці, потім усвідомити, що ти накоїв і після цього відхреститися від тих, кого ти повів… Напевно, це показник тих методів, до яких Саакашвілі схильний. Людина авторитарна, заради своїх інтересів він готовий піти на все. Не треба забувати, що сталося в 2011 році в Тбілісі, коли за його наказом кров’ю були вимиті вулиці, коли розганяли протест опозиції”, – зазначив нардеп.

Також він нагадав про те, що Саакашвілі відмовляється подавати електронну декларацію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Послідовників Саакашвілі мало цікавить логіка і аргументація. Вони схильні до емоційного прийняття рішень. Наприклад, Саакашвілі досі не подав декларацію в електронному вигляді, яку зобов’язаний подавати будь-який держслужбовець, звільнений протягом трьох років”, – додав Береза.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...