facebook

Vodafone змінить тарифи для частини українців

Абонентів на підконтрольних Україні територіях ці зміни не торкнуться

З 9 по 15 січня оператор мобільного зв’язку “Vodafone Україна” змінить умови тарифів для користувачів із непідконтрольних територій Донецької та Луганської областей на архівний тариф “Смартфон Стандартний”. Але абонентів на підконтрольних Україні територіях ці зміни не торкнуться. Про це пише Інтерфакс-Україна.

На офіційному сайті мобільного оператора повідомляють, що основною перевагою даного тарифу є можливість користуватися їм на щоденній основі, тобто – просто оплачуючи денний тариф. Вартість такого тарифу становить 3 гривні на день, і він включається в себе безлімітні дзвінки в мережі “Vodafone Україна” і 50 МБ на день 3G/2G інтернету.

Крім того, вартість дзвінків на інші мережі України становить 1,5 грн/хвилина, а вартість СМС-повідомлень на всі мобільні мережі України – 1 гривня. А от дзвонити за кордон не буде коштувати нічого, якщо оплатити доступ до послуги “0 за кордон” – 5 гривень на добу.

“Ні в кого на підконтрольній території тарифи не змінюються. А якщо хто-небудь з абонентів якимось чином потрапив в зону покриття базових станцій з непідконтрольною території, то це буде виправлено”, – уточнили в прес-службі компанії.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...