facebook

“Декілька особняків, п’ять квартир в столиці і розкішний автопарк”: Що відомо про директора НААН, який попався на величезному хабарі

Директор інституту НААН, колишній голова Львівської облради Орест Фурдичко, якого 30 грудня затримали при отриманні хабара в $ 300 тис, володіє декількома особняками, п’ятьма квартирами в Києві і розкішним автопарком.


Про це розповідає електронна декларація Фурдичко за 2016 рік, передає Корупція.Інфо.

За інформацією з відкритих джерел, затриманий директор інституту все життя пропрацював на державній службі.

Частина нерухомості записана на його другу дружину Оксану Дребот, з якої вони одружилися в 2010 році. Жінка з таким ім’ям значиться професором, завідувачем відділу інституційного забезпечення природокористування Інституту агроекології і природокористування НААН.

Крім того, в її біографії йдеться, що з 1988 по 1993 рік вона вчилася на стаціонарі Львівського лісотехнічного інституту Лісомеханічний факультету. В цей же час Фурдичко працював там старшим викладачем, доцентом, професором.

У власності сім’ї Фурдичко є п’ять квартир в Києві площею від 40 до 250 квадратних метрів, вісім земельних ділянок (сім з них розташовані під Києвом, а ще одна в Одеській області) і три заміські будинки (площа найбільшого – 250 квадратних метрів).

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також у сім’ї Фурдичко є цілий автопарк: Nissan Pathfinder 2.5 (2007 рік випуску), Nissan Teana (2008 рік), BMW X5 (2011), Nissan X-Trail (2013). Вартість цих автомобілів на момент придбання в декларації не вказана.

Згідно з декларацією, джерелом доходів затриманого за хабар є зарплата, пенсія і дивіденди.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...