facebook

“Буде 4300, як і обіцяв…”: Ляшко зробив неочікувану заяву про мінімальну зарплату

Лідер Радикальної партії хоче забезпечити українцям європейський рівень життя, передає Корупція.Інфо

У новому році купити електромобіль можна як мінімум на 20% дешевше.

Це стало можливим завдяки ухваленій поправці до Податкового кодексу, ініційованої народними депутатами Олегом Ляшком та Віктором Галасюком. Проте, за словами радикалів, вони добивалися ще більших податкових пільг для електромобілів.

“Якби Президент Порошенко йшов у ногу з технічним прогресом, податкові пільги для електрокарів діяли б 5 років, як ми пропонували, а не усього 1 рік, як переголосував парламент на вимогу БПП”, – наголосив політик.

Також політик висловив сподівання, що інша вимога його фракції щодо підвищення мінімальних зарплат буде виконана в повному обсязі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Підвищення з нового року мінімальної зарплати усього на 500 гривень – зовсім мало! Я сподіваюся, що за результатами першого кварталу зарплата буде 4300, як і обіцяв прем’єр Гройсман, а з вересня – 5 тисяч гривень”, – зазначив лідер Радикальної партії.
Він також додав, що українці отримують найнижчу зарплату в Європі, тому єдина можливість подолати реальну бідність – суттєве збільшення зарплат і легальних доходів.

Нагадаємо, лідер Радикальної партії Олег Ляшко провів тривалу телефонну розмову з прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...