facebook

А виною всьому теща: Чому Євгенії Тимошенко прийшлось обирати між чоловіком і матір’ю

Нещодавно стало відомо про передчасну смерть відомого рок-музиканта, лідера британської групи “Death Valley Screamers” і колишнього чоловіка Євгенії Тимошенко. І саме зараз розкрились причини розставання цієї пари.

Дочка Тимошенко познайомилась з майбутнім чоловіком в Єгипті на відпочинку. Вона навчалась тоді у Великобританії і саме там в них зав’язались серйозні стосунки. Це було кохання з першого погляду і все розвивалось доволі швидко. На той час Карр жив у громадянському шлюбі з іншою жінкою і мав дитину, але це не стало перешкодою новому захопленню молодою і красивою українкою.

 

На початку 2004 року Карр приїжджає в країну і знайомиться з сім’єю майбутньої дружини.

Ясна річ що для матері татуйований рокер – це не найкраща партія для її дочки. Через деякий час пара таки одружується.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вони відкривають ресторан в Києві, але сімейне життя не складається. Шон Карр був далекий від політики і в той час, коли дружина активно допомагала матері, волелюбному музиканту було більше по душі розсікати на мотоциклі по Україні з виступами. Він майже не підтримував дружину як це належить робити люблячому чоловіку.

Потім стало ще гірше, в той час положення Тимошенко в країні було не найкращим. Їй висунули ряд звинувачень, а в 2011 взагалі арештували і засудили.

Ясна річ, Євгенія всі свої сили поклала на очищення заплямованого імені своєї матері і в той час шлюб з рок-музикантом дав остаточну тріщину.

Багато журналістів, як закордонних видань так і наших писали, що причиною розводу сімейної пари став саме арешт Юлії Тимошенко.

Зараз Євгенія щаслива в шлюбі з бізнесменом Артуром Чечеткіним. У них народилась донечка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...