facebook

ІТ-компанія ніяк не може повернути своє майно! Чи допоможе Луценко?

Коли прокуратура відмовляється виконувати судові постанови на протязі декількох місяців, потерпілі просто змушені звертатись в Генеральну прокуратуру України. Такі конкретні дії довелось проводити захисникам деяких представників ІТ-компанії, офіс яких представники Служби безпеки України розгромили ще в 2015 році.

1467615726_hpu1

В межах обшуку, в компанії було незаконно вилучено цінні папери та дороге обладнання. Рішенням суду потрібно було все повернути назад власникам. Проте майже дев’ять місяців потому рішення суду не виконувалось, і компанія подала це одну заяву в суд на невиконання судового рішення. Тим часом, правоохоронні органи без особливих зусиль натякають на необхідність дати хабар!

«Курйозність всієї ситуації полягає в тому, що нам не двояко натякнули на те, що потрібно платити гроші, щоб нам повернули папери та апаратуру.» – каже адвокат Віталій Сердюк. Адвокати кажуть, що змушенні звертатись до генерального прокурора Юрія Луценка, тому що справа далі паперів не просувається. Крім цього, під час незаконних дій СБУ було завдано серйозних збитків приміщенню. Зокрема було зруйновано несучу стіну квартири, що спричинило тріщини на зовнішніх стінах бідувлі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...