facebook

Cпівробітниця одного з банків викрала з картки пoмepлої клієнтки майже 200 тис. грн

У Харкові 42-річна співробітниця одного з банків викрала з картки пoмepлої клієнтки майже 200 тис. грн. Про це повідомили у прес-службі прокуратури.

“У березні 2017 року у період відпустки керівника філії підoзpювана виконувала її обов’язки. Жінці стало відомо про те, що на одній із банківських карток, що належить старенькій бабусі, накопичилося майже 200 тис. грн. Влітку 2015 року 84-річна пенсіонерка відкрила в банку два депозитних рахунки. На початку 2016 року старенька пoмepла. Гроші залишалися у банку, на депозит нараховувалися відповідні відсотки.

Нащадки своїх прав на спадок не заявляли. Дізнавшись про це, співробітниця фінансової установи вирішила заволодіти коштами. Вона, маючи доступ до бази клієнтів, перевипустила банківську картку вкладниці, встановила власний пін-код та невдовзі зняла готівку”, – розповів керівник місцевої прокуратури Олександр Фільчаков.

Жінка на час слідства перебуватиме під домашнім аpештом. Із займаної посади її звільнили. Встановлюються всі обставини справи.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...