facebook

У Львові хочуть збудувати «місто» для фахівців з IT

У Львові планують створити Innovation District IT Park – інноваційну інфраструктуру, яка об’єднає у собі всі ІТ-компанії Львова та стане місцем для навчання, роботи та відпочинку.

Як зазначила під час дискусії Ольга Сивак, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, ідею створення ІТ-парку запропонувало місто, після відвідин декілька років тому чиновниками подібного ІТ-парку в Чехії. – See more at: http://tvoemisto.tv/news/u_lvovi_stvoryat_misto_dlya_itshnykiv_79314.html#sthash.Ofgpv2Ud.dpuf

За словами начальника управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР Ольги Сивак, ідею створення ІТ-парку запропонувало місто, після відвідин декілька років тому чиновниками подібного ІТ-парку в Чехії.

jpg_13

Будівлі ІТ-парку в Брно, Чехія

The Czech Technology Park призначений для надання сучасних бізнес-приміщень для технологічних компаній у середовищі бізнес-парку, що належить до Технологічного університету в Брно.

За словами Ольги Сивак, місто не може самостійно втілити такий проект, тому з грудня 2015 року його реалізацією займається Lviv IT Cluster.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Частину інфраструктури віддадуть під освітні цілі, наприклад, кампус університету, конференц-зал чи місце для коворкінгу. Також передбачено будівництво садочка і, можливо, школи.

«З нашого дослідження ми зрозуміли, що важливою складовою для парку має стати інфраструктура для дітей. Середній вік ІТ-шника у Львові становить 26 років, а це той період, коли варто задумуватись про сім’ю. Тож інфраструктурою передбачається садок, можливо, початкова школа, а також, гуртки для розвитку дітей», – пояснив почесний амбасадор Львова та CEO Lviv ITCluster

почесний амбасадор Львова та CEO Lviv ITClusterСтепан Веселовський.

Також в ІТ-парку планують побудувати готель бізнес-класу для клієнтів та іноземців. Обов’язковою умовою існування такого комплексу стануть спортивні активності: басейн, спортзали.

65_main

джерело http://glavcom.ua/

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...