facebook

Дівчина, яка важила 317 кг, відмовилася від своєї мрії стати найповнішою дівчиною в світі і скинула майже 90 кг заради дитини (фото)

Мешканка Техасу (США) Моніка Райлі, яка важила 317 кг, відмовилася від своєї мрії стати найповнішою дівчиною в світі і скинула майже 90 кг заради дитини.

29-річна Райлі впевнена, що зайва вага – це дуже ceксуaльно. У цьому дівчину підтримує і її наречений Сід, який із задоволенням готує для супутниці калорійну їжу і годує її солодощами. Однак задум пари зазнали краху, як тільки лікарі виявили, що Моніка вaгiтнa.

Дівчина мріяла стати буквально нерухомою. Таким чином Райлі бачила себе королевою.

“Я люблю її. Мені подобається робити для неї все, що вона забажає. Вона хоче відчувати себе королевою, а для мене догляд за нею – це мрія. Раніше щоденний раціон Моніки складався з декількох упаковок печива, шести палиць ковбаси, порції каші, макаронів з сиром і безлічі фастфуду”, – розповів журналістам Mirror Сід.

Разом з цим пара неодноразово замислювалася про дитину, але через зайву вагу Райлі перенесла кілька вuкuднiв. Нещодавно дівчина вирішила наpoдити здорову дитину, тому кардинально змінила свій раціон харчування і спосіб життя.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я дуже хотіла бути найбільшою жінкою в світі. Я хотіла б лежати прикутою до ліжка і якомога більше їсти! Але також я дуже хочу наpoдити дитину. Лікарі сказали, що у мого плoда були відсутні рука і нижня частина тiла, а потім трапився вuкuдeнь “, – зізналася Моніка.

Заради дочки Моніка повністю відмовилася від колишніх звичок і навіть почала займатися спортом. Вона почала худнути вже під час вaгiтнoсті, але дочка все одно наpoдилася передчасно.

На даному етапі молодій мамі вдалося скинути майже 90 кг, і вона не планує на цьому зупинятися. Тепер її мета досягти позначки в 115 кг, яка дозволить їй вести нормальний спосіб життя. Але бути стрункою Моніка не має наміру, їй і її нареченому все ж таки подобаються м’які форми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...