facebook

Безвіз із ЄС для українців зміниться

Україна готується підписати домовленість про безвізовий режим з південноєвропейською країною. Про це повідомив глава МЗС України Павло Клімкін. На даний час наше відомство вже завершує роботу над угодою про безвізовий режим. Клімкін заявив про відсутність будь-яких перешкод на шляху укладення безвізової угоди. Крім того, сторони домовилися поліпшити функціонування зони вільної торгівлі між країнами.

“На зустрічах в Македонії домовилися, що найближчим часом підпишемо угоду про безвізе – текст майже готовий – і покращимо функціонування нашої ЗВТ. А взагалі – у нас один шлях в ЄС і НАТО”, – зазначив міністр.

Україна готується підписати домовленість про безвізовий режим з південноамериканської країною. Йдеться про Уругваї. Про це стало відомо за результатами візиту в цю країну посла України в Аргентині та Уругваї (за сумісництвом) Юрія Дюдини спільно з директором Департаменту консульської служби МЗС України Сергієм Погорєльцевим. Основною метою візиту було надання сприяння прискоренню укладення двосторонньої Угоди про взаємне скасування візових вимог для поїздок громадян двох країн.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...