facebook

Порошенко призначив головою Мелітопольського району екс-регіонала з цікавою біографією

Президент України Петро Порошенко своїм розпорядженням від 20 квітня призначив нового главу Мелітопольської районної адміністрації. Ним став головний лікар місцевої райлікарні Сергій Селевич.

Про це свідчить розпорядження Порошенка на офіційному сайті президента.

Селевича призначено на нову посаду з 25 квітня з випробувальним терміном тривалістю 3 місяці. За інформацією видання 061.ua, у 2016 році до Дня незалежності України Селевич був нагороджений почесним званням “Заслужений лікар України”. А кілька років тому новоспечений голова району балотувався в Мелітопольську райраду від Партії регіонів.

У свою чергу видання Zanoza повідомляє, що 18 квітня 2012 року, коли Селевич вже був головним лікарем, у Мелітопольській ЦРЛ вкрали 2 апарати УЗД загальною вартістю близько 600 тисяч гривень. На цих апаратах щодня безкоштовно проходили обстеження близько 20-30 пацієнтів. Після інциденту у лікарні відразу з’явився приватний кабінет УЗД, оформлений на приватного підприємця Максима Панфьорова.

У ситуації, що склалася, на жаль, головлікар не спромігся поставити перед адміністрацією Мелітопольського району питання про придбання нового апарату УЗД. Причетність “заслуженого” до крадіжки апаратів УЗД правоохоронними органами не доведена. Нам залишається тільки здогадуватися і припускати,
– мовиться у повідомленні видання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...