facebook

“Між спинкою дивана і стіною вниз головою лежала…”: Під Одесою 7-місячну дівчинку до смерті напоїли горілкою

У Любашівці Одеської області отруїлися алкоголем 7-місячна дівчинка і її 4-річна сестра.

“До медичної установи доставлено двох малолітніх дівчаток у віці 7 місяців і 4 років. Старша – з отруєнням сурогатами алкоголю, молодша – без ознак життя”, – повідомляє прес-служба обласної Нацполіціі.

Поліцейські встановили, що в день трагедії мати неповнолітніх пішла в школу на батьківські збори, залишивши дітей на свого 53-річного співмешканця. Коли жінка повернулася додому, вона виявила свою чотирирічну доньку на підлозі в непритомному стані.

В іншій кімнаті між спинкою дивана і стіною вниз головою лежала її молодша дочка. Співмешканець в цей час перебував в стані сильного алкогольного сп’яніння і міцно спав.

Каретою швидкої допомогли дітей доставили в реанімаційне відділення, де лікарі констатували смерть молодшої дівчинки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Всього в родині виховувалися дев’ять дітей. За кілька днів до трагедії працівниками ювенальної превенції Любашівського відділення поліції стосовно голови сім’ї був складений протокол за статтею “Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків по вихованню дітей”.

Зараз 53-річний чоловік затриманий. Розпочато кримінальне провадження за статтею “Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена ​​опіка чи піклування”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...