facebook

Самостійна участь “Удару” у виборах не обговорювалася, – Пацкан

“Що буде з “Ударом” – на сьогоднішній момент є різні думки”, – зазначає нардеп

244964

Самостійну участь “Удару” у виборах не обговорювалася. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявив нардеп від БПП Валерій Пацкан.

“Що буде з “Ударом” – на сьогоднішній момент є різні думки. У нас були розмови з Віталієм Кличком, не було розмови на фракції щодо відновлення “Удару” і щодо самостійного прийняття участі “Удару” у наступних виборах. Поки не було таких розмов. Хоча, чесно вам скажу, дуже багато структур з “Удару” зараз вже видозмінено, дуже багато структур, які зараз вже в “Солідарності”, у тому числі і в моєму рідному Закарпатті… Партія тоді буде жити, коли буде мати своє представництво в різних органах влади і в різних радах, і в місцевих, і в Верховній Раді, тоді вона має право на життя”, – зазначив Пацкан.

Раніше повідомлялося, що мер Києва Віталій Кличко подав у відставку з посади лідера партії “Солідарність”, оскільки має намір брати участь у відродженні партії “Удар”.

Нагадаємо, 26 травня міський голова Києва Віталій Кличко написав заяву про складання повноважень голови партії “Блок Петра Порошенка – Солідарність”, оскільки за законом не можна суміщати посаду голови адміністрації і голови або члена політичної партії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...