facebook

Бойовики вночі активно обстрілювали сили АТО на ділянці Красногорівка-Мар’їнка та у Широкиному, – прес-офіцер

Біля н. п. Мар’їнка по позиціях українських військовиків противник застосував 152-мм САУ

243068

Бойовики вночі активно обстрілювали сили АТО на ділянці Красногорівка-Мар’їнка і в Широкиному. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” повідомив прес-офіцер сектора “Маріуполь” Віталій Кирилов.

“Найгарячіше за ніч було в Красногорівці, Мар’їнці та Широкиному. А вродовж доби – Широкине, Водяне та Талаківка.  Майже до 5:30 велись обстріли наших позицій з важкого озброєння. Останній було зафіксовано о 4:00 по Красногорівці”, – повідомив він.

За його словами, біля н. п. Мар’їнка по позиціях українських військовиків противник застосував 152-мм САУ (самохідна артустановка, – ред.).

“Крім цього, по Мар’їнці та Красногорівці було використано і 120, і 82-мм міномети. За добу було здійснено 37 обстрілів, а вже впродовж ночі – 12. З них 6 з важкого озброєння із застосуванням 152-мм гармат, обстріл якими було здійснено по Мар’їнці та Красногорівці. По Мар’їнці вночі до 2:30 було здійснено 50 обстрілів із 120-мм міномета та 30 пострілів – із САУ. По Красногорівці – 24 обстріли із САУ по позиціях наших військовиків”, – додав він.

Нагадаємо, унаслідок обстрілу бойовиків було поранено одного мирного жителя у Мар’їнці, а в Авдіївці загинув пенсіонер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...