facebook

“Не залишив на ній живого місця і спідньої білизни”: У парку знайшли тіло жорстоко згвалтованої та вбитої студентки

У парку ім. Богдана Хмельницького, поблизу кафе “Райдуга” в Металургійному районі Кривого Рогу знайшли труп 17-річної дівчини без спідньої білизни. На тілі виявили сліди зґвалтування.

За попередніми висновками експертів, дівчину задушили. Особу жертви встановлено. Вона – місцева мешканка, студентка-першокурсниця, пише krlife.com.ua.

Вбивство дівчини викликало неабиякий резонанс у соцмережах. Ширяться чутки, що в Кривому Розі з’явився маніяк, і що жертв уже декілька. У поліції таку інформацію не підтверджують. Повідомили, що фоторобот “маніяка” розповсюдив місцевий блогер Григорій Біт. Де чоловік його взяв, і звідки взагалі він знає щось про вбивцю, невідомо. Правоохоронці ніяких фотороботів ще не складали. Нині встановлюють імовірних очевидців та підозрюваних, відпрацьовують усі можливі версії злочину.

“Достовірну причину смерті, чи було зґвалтування, встановлюють судмедексперти. Фоторобот – не наш. Проводимо оперативно-розшукові дії. Перевіряємо людей, які можливо причетні до справи”, – зазначила інспектор відділу моніторингу КВП Юлія Цуркаленко.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...