“Після реалізації сировини вагою близько 1,5 кг”: Житомирського депутата спіймали за продажем наркотиків

Співробітники Управління протидії наркозлочинності та Слідчого управління Нацполіціі Житомирської області під процесуальним керівництвом прокуратури затримали чотирьох осіб, серед яких депутат однієї з сільських рад регіону, за підозрою в організації каналу постачання та розповсюдження наркотиків.

Як повідомили в прес-службі відомства, копи отримали оперативну інформацію про те, що члени банди займалися виготовленням та збутом ацетильованого опію. В ході розслідування злочинної діяльності групи були встановлені і зафіксовані неодноразові факти продажу особливо небезпечного наркотичного засобу.

Двох з фігурантів групи, 32-річну жінку та 43-річного чоловіка, поліцейські затримали в обласному центрі відразу після реалізації чергової партії наркотичної сировини вагою близько 1,5 кг і вартістю, за цінами чорного ринку, близько 10 000 гривень. Інших двох підозрюваних, 54-річного організатора та 69-річного депутата сільської ради, затримали в Черняхівському районі в той же день.

У ході подальших дій було проведено п’ять обшуків за місцем проживання членів групи, в ході яких розкрито місце виготовлення і поширення ацетильованого опію. Всього вилучено 1,5 кг макової соломки, п’ять літрів опію екстракційного, а також інгредієнти для виготовлення наркотиків, мобільні телефони, електронні ваги, валюта і грошові кошти, а також два автомобілі Volkswagen і Suzuki.

“За нашою інформацією, ця група діяла впродовж 2017-2018 років, налагодивши стійкий канал постачання та розповсюдження наркотичних засобів до обласного центру”, – розповів виконуючий обов’язки начальника ГУНП в Житомирській області Сергій Крупей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Організатор і один з оптових постачальників наркотичної сировини раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних та інших кримінальних діянь. Зараз всім членам групи оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

annashchesna

Recent Posts

Забудьте про старі норми: українцям змінюють правила призначення пенсії – все радикально

Що нового В Україні прийнято новий закон, який дозволить враховувати стаж, набутий в інших країнах,…

58 хв. ago

Шукайте укриття: синоптики оголосили надзвичайний рівень небезпеки – де найгірше

Подробиці Прогноз та попередження від синоптиків на 6 травня У мережі з'явилося важливе попередження від…

5 години ago

“На 3-й день Великодніх свят сaм пoпpocuтьcя нaзaд!.. Я нiкoгo не лякаю, але” Kapпaтcькa мoльфapкa озвучила, що буде після паски

Укpaїнa пօвíльнօ, пpօтe pyxaєтьcя дօ миpy, í цeй pyx пpօдօвжyвaтимeтьcя í нaдaлí, пpօгнօзyє Мaгдaлeнa Мօчíօвcькí.…

14 години ago

Чи чекати на пенсію, якщо немає стажу: українців попередили – що буде з виплатами

Це важливо знати Українським громадянам, які з різних причин не набрали достатнього стажу для отримання…

14 години ago

Погода збожеволіла: українців попередили про сніг у травні – названі області та дати

Даремно ховали теплі речі З початком травня багато українців чекають теплих та сонячних днів, пікніків…

16 години ago

Пенсіонерам перерахують пенсії заднім числом: кому підвищать виплати і коли

Кому з пенсіонерів зроблять перерахунок пенсій В Україні, попри військовий стан та активні бойові дії,…

20 години ago