facebook

Росія заборонила ввезення комбікормів з українського підприємства

Россільгоспнагляд з 15 липня 2016 року ввів тимчасові обмеження на ввезення продукції підприємства України ТОВ «Катеринопільський елеватор»(виробництво комбікормів).

46312011-06-1595172148

Про це згідно з повідомленням на сайті установи пише AgroNews.

«У разі надходження в РФ продукції зазначеного підприємства, відвантаженої до застосування тимчасових обмежень, рішення про пропуск таких вантажів приймається в звичайному режимі з подальшим обов’язковим проведенням лабораторного контролю на наявність незаявлених ГМО-компонентів», — йдеться в повідомленні.

Зазначають, що офіційна причина бмеження пов’язана з тим, що у комбікормі для курчат-бройлерів від компанії «Катеринопільський елеватор» після проведення лабораторних досліджень відібраних проб були виявлені генно-модифіковані компоненти.

Довідка:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

ТОВ «Катеринопільський елеватор» входить до групи компаній ПАТ «Миронівський хлібопродукт» з 2004 року. У 2015 році введено в експлуатацію перший в МХП олієекстракційний завод, який забезпечить всі потреби холдингу в соєвому шроті, необхідному для виробництва комбікормів. Продуктивність по переробці сої — 1 тис. тонн/добу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...