facebook

За корупцію у Держприкордонслужбі звільнили трьох офіцерів

news_20150619_110551_1434701151

У Держприкордонслужбі за результатами розслідування понижено у посадах одного генерала та одного офіцера (полковника) керівної ланки, трьох офіцерів з числа керівництва звільнено з військової служби.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

Державна прикордонна служба України продовжує системну та змістовну політику викорінення корупційних проявів. Зокрема, зараз триває очищення тих ланок, які першочергово покликані протидіяти зловживанням серед персоналу відомства: оперативно-розшукових підрозділів та підрозділів внутрішньої та власної безпеки.

Так, після резонансного затримання співробітниками прокуратури і СБУ начальника відділення внутрішньої безпеки Харківського прикордонного загону під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 9800 дол. США за, нібито, сприяння у незаконному переміщенні товарів через кордон та низки обшуків у службових приміщеннях посадових осіб Східного регіонального управління та Харківського прикордонного загону у відомстві провели власне розслідування. За його результатами понижено в посадах 1 генерала та одного офіцера (полковника) керівної ланки, 3 офіцерів з числа керівництва регіонального управління та Харківського загону звільнено з військової служби, керівників за відповідними напрямками службової діяльності притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Слідчі дії в рамках відкритих кримінальних проваджень тривають. Держприкордонслужба в межах компетенції надає всебічну допомогу слідчим органами та сприяє викриттю учасників злочинних схем.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Джерело – http://zik.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...