facebook

Спроба перевороту в Туреччині: від роботи відсторонені 30 губернаторів

МВС Туреччини повідомило про відсторонення від посад 8777 осіб з персоналу структур центрального апарату і регіональних структур міністерства, пише агенція Анадолу.

25_main_ukr (1)

У числі відсторонених 30 губернаторів, 52 інспектора державної служби, 16 юрисконсультантів, 1 заступник генерального директора і два начальника відділу.

Як пише інформагенція, рішення прийнято в рамках розслідування справи про спробу військового перевороту в Туреччині 15 липня 2016 року.

У свою чергу, співробітники сил безпеки Туреччини вже затримали 103 генерала і адмірала у рамках розслідувань, пов’язаних з невдалою спробою військового перевороту.

Нагадаємо, в ніч на суботу, 16 липня, військові Туреччини здійснили спробу перевороту. У Стамбулі і Анкарі були проведені авіанальоти, на вулицю були виведені танки. До ранку суботи, президент країни Реджеп Ердоган заявив, що основні осередки повстанців ліквідовані.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Влада звинуватила в організації виступу військових ісламского проповідника і опонента Ердогана Фетхуллаха Гюлена, який проживає в США. Однак Гюлен відкинув свою причетність до спроби перевороту.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...