facebook

Знаходили трупи один за одним: Рятувальники дістали з Дніпра тіла трьох людей

За останню добу на території Києва сталося кілька смертельних випадків на воді.

Як повідомляють в ДСНС, рятувальники тричі діставали тіла потопельників в різних районах міста. Так, 7 липня о 17:38 в оперативно-координаційний центр надійшло повідомлення, що на річці Дніпро біля вул. Набережно-Корчуватської в Голосіївському районі столиці знаходиться тіло людини.

“Рятувальники за допомогою водолазного-рятувального спорядження на відстані 10 м від берега на глибині 3 м виявили і дістали тіло чоловіка 1986 року народження, його передали співробітникам правоохоронних органів”, – повідомляють в ДСНС Києва.

Наступний подібний виклик рятувальники отримали о 20:59 про те: тіло було виявлено в Дніпро в районі вул. Верхній Вал у Подільському районі. Тіло потопельника виявили на відстані 40 м від берега на глибині 5 м. Правоохоронці з’ясували, що це чоловік 1985 року народження.

Аналогічний виїзд рятувальники робили і сьогодні вранці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“8 липня о 05:50 в Гідропарку неподалік від Венеціанського мосту в Дніпровському районі столиці з води дістали тіло чоловіка 1989 року народження: його виявили на відстані 15 м від берега на глибині 7 м”, – розповіли в Держслужбі з надзвичайних ситуацій Києва.

Причини і обставини всіх трагічних випадків встановлюватимуть правоохоронці.
За даними рятувальників, всього з початку 2018 року на водних об’єктах Києва загинула 31 людина.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...