Жорстоке вбивство на Житомирщині: жінку зарізав 15-річний підліток (відео)

За його інформацією поліції, у телефоні зловмисника виявили чимало заходів на порнографічні сайти, а у пошуковій базі він шукав, як саме вбити людину.

У Житомирській області взято під варту 15-річного юнака, який підозрюється у жорстокому вбивстві 37-річної жительки Бердичева. Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу у Житомирі повідомив начальник ГУНП у Житомирській області В’ячеслав Печененко.

«У Бердичеві 5 липня було скоєно надзвичайно тяжкий злочин: вбивство, потерпіла померла на місці від численних ран, від втрати крові», – зазначив він і додав, що правоохоронці затримали підозрюваного у злочині менше ніж за дві доби – 7 липня. Ним виявився 15-літній юнак. За його словами, вже зібрано беззаперечні докази того, що саме затриманий є вбивцею. Їх знайшли як на місці злочину, так і в місцях, де зловмисник викинув речі. Також є свідки скоєння вбивства.

«Убивці – 15 років, він із благополучної родини, свою провину не визнає, але докази настільки беззаперечні, що прокуратура підтримала обвинувачення, і суд вже обрав затриманому запобіжний захід – це арешт без права внесення застави», – розповів Печененко. За його інформацією, у телефоні зловмисника виявили чимало заходів на порнографічні сайти, а у пошуковій базі він шукав, як саме вбити людину.

Допитували неповнолітнього у присутності адвокатів і психологів. «Серед версій, що ми можемо розглядати – це психічні розлади. Це – вид якоїсь небезпечної агресії від телебачення та перегляду фільмів з елементами жорстокості», – пояснив Печененко. Він також повідомив, що зловмисник раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Із жертвою знайомий не був і до злочину ретельно готувався.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомлялося раніше, у Бердичеві Житомирської області 5 липня сталося вбивство 37-річної місцевої жительки, тіло якої з численними ножовими пораненнями та перерізаним горлом було виявлено в кюветі в одному з мікрорайонів міста. Жінка вийшла вигуляти собаку. Правоохоронці встановили підозрювану особу та затримали її. За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження.

annashchesna

Recent Posts

Життя водіям серйозно спростять: Рада готує революцію у розмитненні авто – чого чекати

В Україні прийнято законопроект №10380, який пропонує революційні зміни у процесі розмитнення автомобілів. Відповідно до…

1 годину ago

Це жах: п’яні ТЦКашники “викрали” волонтера – вже відправляють на службу

Рано-вранці повертався з Польщі волонтер ГО "Порятунок тварин Харків". Його місія полягала у тому, щоб…

6 години ago

Машини вже почали конфіскувати назавжди: українці вже випробували нові правила

У водіїв вже вилучають авто У Польщі з 14 березня 2024 року почали діяти правила,…

8 години ago

МОН назвало дату літніх канікул у школярів в Україні

Міністерство освіти України подовжило навчальний рік у школах на один місяць. Літні канікули розпочнуться з…

11 години ago

Кінець війни в Україні: залишилося два дні – стартують мирні переговори, подробиці

Чого від них чекати За три дні розпочнуться мирні переговори щодо припинення війни росії проти…

12 години ago

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається.

Погіршення погоди скоро накриє багато областей, але надовго воно не затримається. Погода в Україні буде…

13 години ago