facebook

Прокуратура: Вибуховий пристрій в авто Павла Шеремета спрацював під час повороту

“Поки відомо, що він встиг проїхати 500-600 метрів від будинку”, – зазначили в прокуратурі

209221

Вибуховий пристрій в авто Павла Шеремета спрацював під час повороту. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявила прес-секретар прокуратури міста Києва Надія Максимець.

“На місці події продовжують працювати слідчо-оперативні групи головного управління Національної поліції, районного, працівники апарату прокуратури міста, процесуальні керівники. Як тільки стало відомо, на місце події виїжджав прокурор міста, він узяв розслідування під особистий контроль. Поки відомо, що Шеремет встиг проїхати 500-600 метрів від будинку, і під час здійснення маневру, а саме повороту, спрацював цей вибуховий пристрій”, – заявила Максимець.

ГПУ встановлює, чи були відеокамери біля будинку Павла Шеремета, а також встановлюються можливі свідки, які, можливо, мають якусь інформацію з цього приводу.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 20 липня, в центрі Києва вибухнув автомобіль з журналістом Павлом Шереметом, який їхав на ранковий ефір на радіо. Журналіст загинув на місці. Автомобіль належав керівнику інтернет-видання “Українська правда” Олені Притулі, однак її в машині не було.

За попередньою версією, причиною вибуху автомобіля став вибуховий пристрій. Поліція попередньо кваліфікує вибух авто Шеремета як умисне вбивство.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...