facebook

Українські підлітки захопилися новою небезпечною грою: що треба знати

Підлітки в Україні почали захоплюватися новим небезпечним хобі, головною метою якого є потрапляння в ЗМІ.

Про це повідомив журналіст Влад Антонов на своїй сторінці в соцмережі.

«… їжджу, їжджу, а ніхто не викладає. Мені 14 років. Я особисто катаюся, не особливо часто але певний досвід уже є, але все одно страшно коли не встигаєш добігти до поїзда і коли тебе фотографують люди». Напруга до 27 тис. Вольт і розтягнуті кишки по рейках нікого не лякають», – зазначив він.

Слід уточнити, що мова йде про малолітніх «зацеперах», які за допомогою свого небезпечного хобі хочуть придбати популярність.

«Пише нам малолітній зацепер, храбрує своїм вчинками. Дереться, хапаючись за випираючі деталі хвостового вагону», – уточнив він.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, в Миколаївській області вантажний потяг переїхав жінку, після чого машиністи спробували самостійно позбавитися від тіла, не привертаючи до цієї події поліцію. Трагічний інцидент стався ввечері 13 липня неподалік від станції Березнегувате. Локомотив збив жінку 1974 року народження, яка з невідомих причин виявилася на рейках. Після цього потяг зупинився, а машиністи перестали виходити на зв’язок.

Черговий по станції вирішив перевірити, що сталося і відправив до місця зупинки поїзда свого помічника. Той побачив тіло жінки, проте машиністи погрозами змусили його повернутися на своє робоче місце і не повідомляти про те, що трапилося в поліцію.

Пізніше до місця події підійшов сам черговий по станції, однак на той час машиністи встигли позбутися тіла. Вони заявили, що довга стоянка поїзда пов’язана з тим, що спрацювали автоматичні гальма. Після цього локомотив продовжив свій рух.

Проте після того як поїзд поїхав на біля колії у місця його зупинки виявили відрізану руку, сліди крові і чийсь мобільний телефон. Після цього диспетчер станції викликав поліцію. Правоохоронцям вдалося встановити особу загиблої завдяки телефону. Пізніше поліцейські оглянули поїзд і виявили на ньому сліди крові.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...