facebook

“Намагалася врятувати своїх онуків”: На Запоріжжі літня жінка потонула у морі

У неділю, 22 липня, в місті Бердянськ через нещасний випадок загинула 70-літня жінка, яка намагалася врятувати своїх внуків.

Інцидент стався на пляжі біля одної з місцевих дамб. Двох дітей на надувному матраці віднесло на далеку відстань в море. Під час спроби врятувати внуків, жінка потонула. За повідомленням правоохоронців діти живі і їм нічого не загрожує.

Це вже не перший подібний випадок. На початку липня у Бердянську на дамбі загинули 80-річний відпочивальник із Запорізької області та його семирічний онук.

Спеціалісти пояснюють, що сім’я обрала для відпочинку невдале місце. Адже ця ділянка реагує на найменші атмосферні коливання і у вітряну погоду стає небезпечною навіть для досвідчених плавців.

Нагадаємо, 19 липня у селі Малий Тростянець Полтавського району водолази витягли з водойми тіло 82-річної пенсіонерки. Про це повідомило управління з питань цивільного захисту Полтавської ОДА.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Її тіло діставали працівники КУ «Рятувально-водолазна служба» Полтавської облради. Для встановлення причини смерті його направили до Полтавського обласного бюро судово-медичної експертизи.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...