facebook

На популярному курорті “Залізний порт” неадекватний чоловік влаштував стрілянину

На популярному курорті Залізний порт п’яний відпочивальник влаштував стрілянину. Про це повідомляє прес-служба Херсонської НПУ.

“На місці події продавець одного з магазинів розповіла, що невідомий чоловік під’їхав на легковому автомобілі, вийшов з нього, зробив кілька пострілів в повітря сіл знову в автомобіль і поїхав. При цьому ніхто з громадян не постраждав”, – сказано в повідомленні.

Глава поліцейської станції “Залізний Порт” Микола Невядомський повідомив, що поліцейські виявили вказаний автомобіль неподалік. За кермом знаходився в нетверезому стані 37-річний житель Миколаєва, який приїхав на відпочинок.

В ході проведення поверхневого огляду у чоловіка було виявлено газовий пістолет, з якого він стріляв. Попередня правова кваліфікація події – ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України “Хуліганство”.

Раніше “Країна” повідомляла, що увечері 17 липня в столиці як мінімум дві людини отримали серйозні вогнепальні поранення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Перший виклик надійшов до лікарів близько дев’ятої години вечора. У Дніпровському районі Києва на проспекті Ватутіна сталася бійка зі стріляниною, в результаті якої 35-річний чоловік отримав вогнепальне поранення грудної клітини та живота.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...