facebook

Поліція назвала основну версію вбивства Шеремета

Основна версія загибелі журналіста Павла Шеремета – його професійна діяльність. Такими є результати роботи опергрупи станом на вечір п’ятниці, 22 липня, інформує сайтНаціональної поліції України.

“В якості основної версії загибелі Павла Шеремета група розглядає його професійну діяльність, також розглядаються й інші версії скоєння злочину. У ході слідства правоохоронці вже вилучили і продовжують вилучати відео з камер спостереження і реєстраторів автомобілів поблизу будинку загиблого. Так само вилучається відео поблизу місця вибуху”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, в поліції наголосили, що відео, яке було опубліковане в Інтернеті, розглядається в якості речового доказу.

“Опергрупа встановлює особи людей з цього відео, а також припускає, що вони можуть бути причетні до вибуху. Водночас правоохоронці підкреслюють, що публікація подібної інформації “у погоні за сенсацією” може серйозно відкинути слідство назад “, – додали правоохоронці.

Нагадаємо, вранці 20 липня загинув журналіст, виконавчий директор порталу “Українська правда” 44-річний Павло Шеремет. Їхав на ранковий ефір на радіостанцію “Вести”. На розі вул. Богдана Хмельницького та Івана Франка в центрі Києва його “Субару ХВ”вибухнула. У салоні Павло був сам. Автомобіль належить керівнику “Української правди” Олені Притулі. Вони жили разом.

Öåðåìîíèÿ ïðîùàíèÿ ñ ïîãèáøèì æóðíàëèñòîì Ïàâëîì Øåðåìåòîì â "Óêðàèíñêîì äîìå", â Êèåâå, 22 èþëÿ 2016 ã. Ïàâåë Øåðåìåò ïîãèá 20 èþëÿ â öåíòðå Êèåâà â ðåçóëüòàòå âçðûâà àâòîìîáèëÿ. Ôîòî Ãîíòàð Âëàäèìèð / ÓÍÈÀÍ

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

джерело http://gazeta.ua/

Шукайте деталі в групі Facebook

Вам також може бути цікаво...