facebook

“Вся в синцях та укусах, від неї погано пахло”: Маленька дівчинка розповіла жорстокі реалії життя у дитячому будинку

У дитячому будинку “Світанок” в Одесі б’ють вихованців. Про це інспектор патрульної поліції Зоя Мельник написала у Facebook і опублікувала відео розмови з дівчинкою з цього притулку.

 

 

Дівчинка розповіла, що у дитячому будинку часто застосовується фізична сила до молодших вихованців і з боку вихователів, і з боку дітей.

“Дівчинка була вся в синцях і садинах, укусах комарів, від неї погано пахло, я думала, що це дитина з сім’ї нарко – або алкозалежних, так як дорослі за нею особливо не дивилися і весь вигляд дитини говорив про це”, — пише Зоя Мельник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зої Мельник вдалося дізнатися і про інші беззаконня, що кояться в дитячому будинку.

“Порозпитувала й інших дітей. Діти тікають через паркан жебракувати, на сигарети в тому числі. Наскільки я зрозуміла, у них там домовленості – персонал дозволяє старшим дітям курити, але забороняє скаржитися”, — зазначає Зоя Мельник.

Немає пристойних слів і думок з цього приводу. Відмінна робота, панове “педагоги” – “вихователі”! Якби я вірила в пекло, побажала б вам горіти в пеклі яскравим синім полум’ям. Як можна так ставитися до дітей, які і так постраждали і позбавлені батьківської любові та турботи? І яких нікому захистити від вас”, — пише про ситуацію Мельник.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...