facebook

Ще трохи і дитину б не врятували: В Одесі горе-мати залишила немовля помирати на пляжі

В Одесі молода жінка залишила своє немовля на пляжі і зникла. Двомісячний хлопчик міг загинути, якби не відпочивальники. Вони викликали поліцію та “швидку”. В лікарню дитину забрали з високою температурою, дуже занедбану – і ледь встигли врятувати.

 

 

“У него был полный рот сена, он был в песке, весь очень сильно загоревший. Видно, что за ним не ухаживали”, – каже очевидиця Марія Соломицька.

Голого двомісячного хлопчика жінка тягала піском, намагалась закидати на пірс. І хоч на вулиці було плюс 33, і дитина кричала на спеці – не давала пити. Марія згадує, що на пляжі із маленьким сином незнайома жінка поводилась наче з лялькою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Она пыталась здесь перелезть, но поняла что она с ребенком. Она его сюда поставила и так подтянулась, но ничего не получилось. Потому что людей здесь очень много было и обратили на нее внимание”, – згадує Марія.

Вражені відпочивальники намагались зробити жінці зауваження.

“Девушка, что же вы творите, вы же ему ручку выломаете. Она прошла вот сюда и говорит: “Он вам нужен — возьмите, забирайте”, – переповідає Марія Соломицька.

Власну дитину подарувала незнайомій людині. В Одесі молода жінка залишила своє немовля на пляжі і зникла. Двомісячний хлопчик міг загинути, якби не відпочивальники. Вони викликали поліцію та “швидку”. В лікарню дитину забрали з високою температурою, дуже занедбану – і ледь встигли врятувати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...