facebook

Вaгiтна Регіна Тодоренко розкрила особисту таємницю

Новина про вaгiтнiсть усіма улюбленої телезірки Регіни Тодоренко вже обговорюється давно, але сама ведуча воліла не говорити на цю тему. І ось нарешті вона перестала приховувати свій цікавий стан і навіть розповіла про те, як готується до майбутніх пoлoгів.

 

 

Так, Регіна Тодоренко і Влад Топалов незабаром стануть молодими батьками. А як вони готуються до цієї важливої ​​події, Регіна розповіла журналістам на черговому світському виході.

Відзначимо, тему своєї вaгiтності Тодоренко вважає «дуже сакральною», тому намагається публічно її не обговорювати.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тим не менш, вона поділилася з журналістами, що цікавий стан і майбутні пoлoги для неї і Влада – не привід брати тайм-аут в кар’єрі, а навпаки, вона хоче побільше встигнути зробити до появи малюка на світ.

Таким чином, в робочі графіки Тодоренко і Топалова істотних змін внесено не буде і Регіна не збирається йти в декретну відпустку.

Що ж стосується вибору країни та медичного закладу для пoлoгів, то зірка в цьому питанні ще не визначилася. Дівчина вважає, що до наpoдження первістка ще достатньо часу і тому не поспішає з вибором клініки.

З місцем проведення і датою весільної церемонії Регіна Тодоренко і Влад Топалов поки теж не визначилися і не поспішають з організацією цієї події.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...